Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt oamenii cărora DNA le-a umplut buzunarele

facebook
justitie dosar penal

Avocații „vip-urilor” de la DNA sunt mereu aceiași, o mână de oameni care se salută între ei cu „maestre” și știu procedura cu ochii închiși. Anchetele din ultimii ani par să le aducă avocaților români toți mai mulți clienți de renume, dar și cu dare de mână, când vine vorba de libertatea lor, informează Antena3.

1. Alexandru Chiciu este unul dintre cei mai titrați avocați. Printre vip-urile pe care le-a scuzat în fața judecătorilor se numără Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi, Lia Olguța Vasilescu, Iulian Bădescu, Cristian Rizea. Nici afaceriștii acuzați de infracțiuni nu l-au ocolit. Puiu Popoviciu și Nelu Iordache sunt doar câțiva dintre cei care au apelat la serviciile lui Chiciu.

Vreme extremă în România! Cod portocaliu de vânt puternic și ninsori viscolite

2. Cristian Ene a devenit cunoscut când l-a apărat pe fostul președinte al României,  Traian Băsescu. Pe lângă Traian Băsescu, Cristian Ene a devenit avocatul celor mai sonore nume de la noi: Adriean Videanu, Horia Georgescu, medicul Gheorghe Burnei sau celebrul fost primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

3. Cătălin Dancu, devenit de curând consul al României la New York, a câștigat mai întâi bani din avocatură. Pe mâna lui au ajuns afaceriști precum Dinu Patriciu, George Becali sau Alexandru Adamescu. Nici mediul politic nu l-au ocolit. Celebrul Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu i-au plătit onorarii pentru asistență juridică.

4. Pavel Abraham, fost inspector general al Poliției Române, avocat de succes, i-a apărat pe  interlopul Bercea Mondial și fostul primar din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, zis Pinalti.

5. Cristian Sârbu, cunoscut ca avocat al vedetelor, este un excentric licențiat în drept, care s-a făcut remarcat prin celebritățile pe care le-a apărat. Cristi Borcea,  Ludovic Orban sau fostul pilot Adrian Iovan au apelat la serviciile sale de-a lungul timpului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.