Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ei sunt oamenii pe care Pro România mizează la Buzău, acasă la Marcel Ciolacu

ponta pro romania

Filiala Buzău a PRO România a depus la BEJ listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, liste pe care se regăsesc oameni competenți, pe care-i recomandă seriozitatea și experiența profesională.

Felix Rache, președintele Pro România Buzău și vicepreședinte la nivel național, fostul consilier al lui Mihai Tudose în mandatul de premier, este cel care deschide lista pentru Camera Deputaților în județul în care candidează și Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

“Suntem pe listele PRO un râmnicean, un buzoian, dar și Gabriel Petrea, directorul Universității Politehnice București, cel care se ocupă de extinderea celei mai mari universități din România. Avem astfel garanția că, prin cooptarea sa, se va investi în viitorul apropiat și în educația buzoienilor, se vor școlariza tineri în măsură mult mai mare și se vor crea noi locuri de muncă pentru înființarea unui viitor parc industrial. Sunt lucruri importante pentru familiile afectate de criză, care nu-și mai permit costurile întreținerii unui tânăr în facultate. Cu Buzăul devenind Centru Universitar, pentru buzoienii afectați de criză va fi mult mai ușor să-și întrețină copiii care urmează studii superioare. Sunt mulți politehniști, ingineri sau studenți la momentul actual pe care-i aștept alături de mine pentru a transforma Buzăul în Centru Universitar.”, a declarat Rache.

Citește și: Un fost șef al Serviciului de Informații Externe ‘atacă’ alegerile parlamentare! Va candida pe listele partidului lui Victor Ponta

Gabriel Petrea, directorul Universității Politehnice București și deputat în Parlamentul României, fostul președinte al TSD, deschide lista pentru Senat a PRO România Buzău.

“Principalul meu obiectiv, pentru care voi milita necontenit, este să aducem tinerii din nou acasă. De aceea, voi face tot posibilul, din cele două calități ale mele, de director a UPB, dar și de parlamentar, pentru înființarea unei extensii a celei mai mari universități din țară și la Buzău. Acest lucru va duce la crearea unui pol socio-economic puternic în județ, care va duce la oportunități în special pentru tineri, la crearea de locuri de muncă mai bine plătite, dar și la dezvoltarea unor afaceri, precum și crearea unei forțe de muncă mult mai bine calificate, ceea ce va duce implicit la sporirea interesului investitorilor. În mod concret, am inițiat deja primele demersuri cu rectorul UPB Mihnea Costoiu, cu care vom avea o întâlnire la Buzău foarte curând. De aceea, vreau să fiu senator de Buzău, pentru a fi sigur că acest lucru bun pentru județ se va întâmpla. La Pro România, ne gândim cu adevărat la viitorul Buzăului și vrem ca tot județul să beneficieze de pe urma dezvoltării economice.”, a spus Petrea.

Citește și: Tăriceanu: ‘Pe 6 decembrie avem șansa să eliberăm patul de la ATI pe care îl ocupă guvernul Orban’

După președintele Felix Rache, al doilea pe lista candidaților pentru Camera Deputaților este George Sava, fost prefect de Buzău, un om cu mare experiență în administrație.

“Prin experiența acumulată în administrație la nivel local și central, îmi propun susținerea proiectelor de infrastructură rutieră, turism, administrație și agricultură. Aceasta din urmă trebuie să devină motorul de dezvoltare pentru satele buzoiene, care să ducă implicit la cointeresarea tinerilor și la întoarcerea lor acasă. Totuși, proiectele mele nu se vor adresa doar tinerilor, ci tuturor celor care vor dori să practice această nobilă meserie în toate formele sale. De aceea, fac un apel la toți fermierii din județul Buzău să fie alături de PRO România în demersurile reale de dezvoltare a mediului rural, dar și urban buzoian.”, a anunțat Sava.

Citește și: BOR, demers pentru organizarea pelerinajului de Sfântul Dimitrie! Solicitare către Nicușor Dan .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.