Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | Ei sunt soții care au murit în explozia de la Crevedia - 'Tata mi-a spus că o să moară de la bombele alea', spune fiul victimelor

crevedia 1

Ei sunt soții care au murit în explozia de la Crevedia - 'Tata mi-a spus că o să moară de la bombele alea', spune fiul victimelor

Fiul care se pregătește să-și îngroape ambii părinți morţi, după explozia de la staţia GPL de la Crevedia, a mărturisit la Antena 3 CNN cum tatăl său şi-a prevestit moartea după ce a depus mai multe sesizări privind mirosul persistent de gaze din zonă şi la care nu a mai primit răspuns.

Reamintim că, în urma exploziilor de la stația de GPL din Crevedia care au avut loc sâmbătă seară un cuplu căsătorit a încetat din viață.

Femeia a fost rănită grav în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia, respectiv 99% din suprafața corpului ei a fost arsă.

Din informațiile obținute de Antena 3 CNN, soțul ei a văzut-o arsă, a făcut infarct și, din păcate, a decedat, acesta fiind primul deces înregistrat sâmbătă la fața locului.

În total au rezultat 58 de victime, dintre care cei doi soți care și-au pierdut viața

Sorin Barbu, fiul lui Ionel și al Floricăi Barbu a semnalat la Antena 3 CNN, că tatăl său a depus mai multe sesizări privind mirosul persistent de gaz din zonă şi se temea că va muri de la "bombele" alea, aşa cum numea cisternele de unde se transfera gazul.

"Știu de la părinții mei că au spus că au făcut sesizări, dar nu știu să vă zic unde și cum a făcut. Îmi spunea că mirosea a gaz când se transfera dintr-o parte în alta.

Ei erau în curte, tata venea de la muncă. Mi-a spus că o să moară de la bombele alea care sunt acolo, nu cisterne, ci bombe. Vinovați sunt cei i-au lăsat să funcționeze acolo", a spus Sorin Barbu, fiul lui Ionel și al Floricăi Barbu, cei doi soţi care au murit după explozia de la Crevedia.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.