Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeicul Hamad Al-Thani din Qatar s-a retras din cursa pentru cumpărarea clubului de fotbal Manchester United

www.worldsoccer.com
manchester united

Şeicul Jassim bin Hamad Al-Thani din Qatar s-a retras din cursa pentru cumpărarea clubului englez de fotbal Manchester United, anunţă BBC.

Bancherul Al-Thani înaintase o ofertă în valoare de 5 miliarde de lire sterline pentru achiziţionarea grupării de pe Old Trafford, însă discuţiile ulterioare prevăzute în cursul acestei săptămâni au fost întrerupte, conform Agerpres.

Familia Glazer, care a cumpărat clubul Manchester United în schimbul sumei de 790 de milioane de lire sterline în 2005, a anunţat în noiembrie 2022 că se gândeşte să vândă şi spera să obţină cel puţin 6 miliarde de lire sterline în urma tranzacţiei.

Grupul Ineos patronat de omul de afaceri britanic Sir Jim Ratcliffe a fost celălalt cumpărător interesat, însă nici oferta acestuia nu a depăşit 5 miliarde de lire.

Surse citate de BBC Sport au precizat că Ratcliffe doreşte acum să încheie cât mai rapid un acord pentru achiziţionarea a 25 la sută din acţiunile clubului din Manchester. El afirmase anterior că nu exclude varianta de a deveni acţionar minoritar la United, echipa sa de suflet.

Tabăra şeicului Jassim bin Hamad Al-Thani a susţinut în schimb tot timpul că acesta doreşte să achiziţioneze clubul Manchester United în totalitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.