Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El e omul de 30 de ani în care Emma Răducanu își pune toată încrederea pentru a-și relansa cariera

Inquam Photos / Simion Tataru
Inquam Emma Răducanu

Emma Răducanu a apelat pentru o perioadă de probă, până la finalul anului, la germanul Sebastian Sachs în calitate de atrenor, a anunţat, sâmbătă, sportiva de origine română, citată de AFP.

Sachs va încerca să relanseze cariera jucătoarei în vârstă de 20 de ani, victorioasă la US Open 2021, dar coborâtă pe locul 76 mondial. Acesta este al cincilea său antrenor în 18 luni, scrie agerpres.ro.

Sachs s-a ocupat recent de campioana olimpică elveţiană Belinda Bencic. El se află cu Răducanu la Abou Dhabi şi a încurajat-o vineri după înfrângerea suferită în trei seturi în faţa tunisiencei Ons Jabeur, nr.2 mondial, la un meci demonstrativ.

Răducanu a pus capăt la finele lunii octombrie colaborării sale cu antrenorul Dmitri Tursunov. Ea a indicat că noua sa relaţie cu Sachs (30 ani) decurge de manieră pozitivă.

"Noi încercăm până la finele anului şi vom vedea ce se întâmplă. Lucrurile decurg bine. Am lucrat bine cu el până acum şi cred că are o bună influenţă asupra mea", a spus Răducanu.

Emma Răducanu a întrerupt sezonul competiţional în octombrie după o accidentare la încheietura mâinii. Ea a urmat un program de recuperare fizică de două luni înaintea de a reveni pe terenurile de tenis în urmă cu o săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.