Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este bărbatul dus la audieri în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu. Are mai multe infracțiuni la activ

facebook
suspect crima adrian kreiner

Acesta este bărbatul care a fost dus la audieri în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu ucis în propria casă.

În această dimineață, au fost făcute verificări la două adrese din Timișoara, acolo unde anchetatorii aveau bănuiala că s-ar afla persoane care ar face parte din cercul de apropiați ai agresorului identificat cu ajutorul ADN-ului, potrivit Antena3.

Acest bărbat a fost ridicat de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale din Timișoara și urmează să ajungă la sediul IPJ Sibiu, unde va fi audiat.

Anchetatorii au bănuiala că la scurtă vreme după ce atacatorul a revenit în țară, mai exact, a aterizat pe aeroportul din Budapesta. A ajuns în Timiș, acolo unde și-a petrecut noaptea, iar mai apoi a mers la Sibiu.

Important de menționat este faptul că bărbatul care a fost ridicat în această dimineață de la Timișoara, este la rândul său implicat în tot felul de infracțiuni.

Spre exemplu, acesta a fost condamnat într-un dosar de falsificare de carduri de peste ocean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.