Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este INTERLOPUL care l-a împușcat mortal pe polițistul din Timiș - FOTO

Foto Politia Romana

Polițiștii din Timiș sunt în alertă generală după ce un coleg, care se afla în patrulă rutieră, a fost împușcat mortal de un individ, în localitatea Recaș.

Individul care l-a atacat se numește Ionel Marcel Lepa și era dat în urmărire internațională. Este născut în 1971 și era căutat pentru executarea unei pedepse cu închisoarea pentru tâlhărie.

Citește și: Ludovic Orban primește critici! ‘Imensă prostie cu efect economic net negativ’

Semnalmente: înălțime 185 cm, frunte lată, nasul drept, ochi căprui, gura mică, bărbie ascuțită, ten deschis, păr șaten, sprâncene arcuite, corpolență atletică. ”Mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 1099 din 25.04.2018, emis de Judecătoria Lugoj, fiind condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentavivă la tâlhărie. Se sustrage executării pedepsei.”, se arată pe site-ul Poliției Române. Incidentul s-a petrecut chiar în ultima zi a vizitei Papei Francisc în România.

Un polițist în vârstă de 43 de ani a fost împușcat mortal, duminică, în timp ce se afla într-o misiune pe raza localității Izvin, din județul Timiș.

Citește și: Vești! I-a fost cerută demisia lui Ludovic Orban

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, polițistul era, împreună cu alți colegi, într-o misiune pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire națională.

La un moment dat, în apropierea unei case din localitatea Izvin, polițistul a ajuns față în față cu suspectul, care, se pare, a tras trei gloanțe în angajatul MAI.

Citește și: Noi declarații făcute de Ludovic Orban! ‘Eu ce am spus nu retrag’

Surse judiciare au declarat că două dintre gloanțe l-ar fi lovit pe polițist în zona gîtului și pieptului. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat manevre de resuscitare, însă fără succes. Polițistul era angajat la postul de poliție din orașul Recaș.

La ora transmiterii știrii, polițiștii îl caută în continuare pe suspect.

Citește și: Ion Cristoiu face un top al politicienilor! ‘Ponta accepta să se întoarcă la PSD sau chiar să devină preşedintele Camerei cu ajutorul PSD devenea el monstrul’ .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.