Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El Salvador: Nouă persoane au murit și alte șapte au fost rănite în urma unei alunecări de teren

news.ro
El Salvador, alunecări de teren

Cel puţin nouă persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite în urma unei alunecări de teren în El Salvador, a anunţat Agenţia de gestionare a dezastrelor, relatează sâmbătă dpa, potrivit AGERPRES.

Circa 40 de case au fost îngropate sub pământ în momentul în care versanţii vulcanului San Salvador au început să se prăbuşească după precipitaţii abundente.

Cele şapte persoane rănite au fost transportate la spital, dintre care două se află în stare critică. O persoană a fost dată dispărută.

UMILINȚĂ pentru Cristian Tudor Popescu! Ierarhul care îl lovește unde îl doare cel mai tare: 'Arma letală de care dispunea, sine die, orice torţionar comunist'

Iniţial, zeci de persoane au fost considerate dispărute, însă cele mai multe au ajuns în locuri sigure la timp şi au raportat mai târziu autorităţilor, a declarat ministrul de Interne Mario Duran pe Twitter.

Preşedintele Nayib Bukele a trimis forţele armate în regiune. Soldaţi şi angajaţi ai Serviciului de protecţie civilă au folosit câini pentru a căuta victimele.

În America Centrală, alunecările de teren sunt soldate deseori cu morţi şi răniţi deoarece casele sunt adesea construite în zone cu risc ridicat, iar versanţii nu sunt asiguraţi în mod adecvat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.