Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elan Schwartzenberg rupe tăcerea: DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE despre George Maior, Florian Coldea, Sebastian Ghiță și Cozmin Gușă

Elan Schwartzenberg și-a făcut apariția, după mulți ani, la o televiziune din România! Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, fugit în Israel de teama DNA, a făcut o serie de dezvăluiri explozive, la B1 TV, despre modul în care i-a fost luată Realitatea TV.

Cu mandat internațional de arestare pe numele său, Elan Schwartzenberg a vorbit despre cum s-a implicat SRI la preluarea televiziunii Realitatea TV.

Citește și: A ÎNCEPUT procesul comisarului Traian Berbeceanu! Ce SOLUȚIE au dat judecătorii

”Eu am luat Realitatea TV și m-am trezit deposedat de ea. M-am întâlnit cu Sebastian Ghiță în 2011. Mi-a spus: ”Îmi pare rău de ce o să fac. Eu sunt captiv la SRI și DNA. Poate voi scăpa, ori ajung la pușcărie sau la 3 metri sub pământ”. Ghiță nu mă mințise, avea susținerea lui Coldea. M-am întâlnit, întâmplător, cu Dorin Cocoș, care  mi-a spus că a fost solicitat de Coldea să dea 500.000 de euro către Realitatea. România TV a apărut după. Mi-a spus că a venit să îmi zică să nu îl deranjez pe Ghiță. Mi-au falsificat semnătura pe un act pentru a prelua, ostil, televiziunea. Trebuia să mă duc la generalul Coldea să îi pup inelul, ghiulul, să îi jur credință. Cu Coldea nu m-am văzut niciodată.

Cu domnul George Maior m-am văzut o singură dată și mi-a cerut să trec pe la domnul Coldea. Am discutat cu Maior despre Realitatea TV și mi-a spus că vrea ca postul să ofere susținere. Se întâmpla în 2012. Această televiziune a fost furată de domnii Păcuraru și Cozmin Gușă prin falsificarea unei semnături și cu susținerea unora. Cu fostul șef al SRI București mă vedeam, neoficial, la masă. Sunt convins că monitoriza și raporta tot.

Citește și: REVOLTĂTOR! Cum a fost UMILIT Gică Popescu

Pe Codruț Marta l-am adus la agenția de știri Newsin.”, a spus Elan Schwartzenberg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.