Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elan Schwartzenberg toarnă tot ce știe: Ce i s-a întâmplat cu o subalternă de-a Laurei Codruța Kovesi

Elan Schwartzenberg a spus, la B1 TV, că o procuroare de la DNA, Ana Dana, i-ar fi cerut un denunț despre Radu Mazăre pentru a scăpa de problemele penale. Afaceristul fugit în Israel a dezvăluit că fostul primar al Constanței e în Madagascar la un resort al său.

”Cei 175.000 de euro puși de mine în conturile lui Mazăre erau pentru resortul din Madagascar. Am finanțat 30 de ha de plajă în Brazilia. Am construit resortul din Madagascar. Frații Mazăre au un mic procent din acestea, pentru că ei au identificat afacerile. Și mie mi-au transmis, direct, ni-l dai pe Mazăre, anunlăm mandatul. Ana Dana, procuror la DNA, mi-a cerut, prin cineva, în mod oficial, că dacă fac denunț mi se rezolvă problemele.

Citește și: REVOLTĂTOR! Cum a fost UMILIT Gică Popescu

Cu fraţii Mazăre fac afaceri de la Revoluţie până astăzi. Eu aveam o consignaţie în Iaşi, ei aduceau marfă, ulterior ne-am ocupat de publicitate. Aveam panouri publicitare în Constanţa cu ani de zile înainte ca Radu să ajungă primar. (...) La un moment dat, fraţii Mazăre, că nu vorbesc nepărat de Radu, au fost în Brazilia, au fost în Madagascar, mi-au făcut propuneri de investiţii. Pe unele nu le-am acceptat, pe două le-am acceptat. Am finanţat 30 de hectare de plajă în Brazilia, proprietatea mea, am acceptat achiziţia şi construcţia respectivului proiect, resortul în Madagascar, în ambele datorită faptului că ei le-au identificat şi se ocupă de managementul proprietăţilor. Au un mic procent, acte notariale făcute acum 7-10 ani, 15 ani în afara ţării, pe care nu le falsifică niciodată.

Citește și: Vești MARI! Programul „Prima Casă” are OK-ul pe anul 2018! Ce bănci vi-l acordă

Eu am trimis în contul fraţilor Mazăre 175.000 de euro în diverse tranşe şi sume, care nu au nicio legătură cu bani primiţi de la Avi Morgenstern. Eu în viaţa mea nu am primit 175.000 euro de la Avi Morgenstern pe care i-am trimis lui Mazăre sau fraţilor lui. Nu, eu în decursul lui 2011, am primit mult mai mulţi bani, am primit poate peste un milion de euro de la Avi pentru diverse servicii prestate, iar fraţilor Mazăre le-am dat bani în cu totul alte condiţii, sume şi termeni pentru finanţarea resortului din Madagascar (...) Sunt proprietarul terenului din Madagascar, da. Radu Mazăre a clacat psihic. Numai nişte nebuni fac zeci de dosare unui om. Ana Dana, procuror la DNA, mi-a cerut să fac denunţ (împotriva lui Mazăre - n.r.). În mod oficial să o întrebaţi pe Ana Dana prin cine, în mod oficial, mi-a transmis că, dacă fac denunţ, se rezolvă toate problemele mele în această speţă cu Radu Mazăre.Se află pe proprietatea mea, m-am gândit să mă duc să îl arestez. M-a sunat de revelion și mi-a spus că el nu mai suportă să aibă zeci de dosare penale și că cere azil politic acolo. Mi-a spus: ”Nu mai pot, nu mai vreau, urmează alți ani de calvar.””, a spus Elan Schwartzenberg.

Citește și: A ÎNCEPUT procesul comisarului Traian Berbeceanu! Ce SOLUȚIE au dat judecătorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.