Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electrica a informat Protecţia Consumatorilor Prahova că facturile emise cu întârziere pot fi plătite eşalonat

safenews.md
energie electrica

Electrica Furnizare precizează, într-un răspuns adresat Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, că facturile care au fost emise cu întârziere vor putea fi plătite eşalonat de către abonaţi, în baza unei cereri scrise, potrivit Agerpres.

Răspunsul Electrica Furnizare a fost făcut public de către şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Munteni, Ion Iordăchescu, pe pagina sa de Facebook.

"Având în vedere nevoia de implementare a noilor cerinţe impuse de reglementările din domeniul energiei, precum OUG 118/2021, OUG 27/2022, respectiv OUG 119/2022, societatea noastră a procedat la blocarea repetată a procesului de facturare. Acest demers a condus la întârzieri mari în procesul de emitere a facturilor şi implicit în cel de rezolvare a anomaliilor de facturare. (...) Vă informăm că, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, societatea Electrica Furnizare SA le oferă acestora posibilitatea de plată eşalonată a facturilor pe care le vor primi în această perioadă. Eşalonarea se acordă în baza unei solicitări care poate fi transmisă la adresa clienti@electricafurnizare.ro", arată sursa citată.

De asemenea, furnizorul explică faptul că, după implementarea modificărilor necesare în sistemul informatic, facturile se vor emite lunar pe baza citirii transmise de către Operatorul de Distribuţie Energie Electrică România SA, în baza indexului autocitit sau în baza estimărilor aferente locului de consum, fără citire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.