Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electrica îl înlocuiește pe Cătălin Stancu cu Georgeta Corina Popescu, de la 1 noiembrie

electrica

Consiliul de Administrație al Electrica SA și directorul general, Dan Cătălin Stancu, au agreat de comun acord încetarea colaborării începând cu data de 1 noiembrie 2018.

Cătălin Stancu (55 de ani) a preluat funcția la 24 octombrie 2016, anterior având 19 ani de experiență în companie.

Consiliul de Administrație va demara imediat un proces de recrutare prin intermediul Comitetului de Nominalizare și Remunerare, pentru a selecta un succesor.

Pentru o periodă de un an sau până la numirea unui nou director general, CA a desemnat-o drept director general provizoriu pe Georgeta Corina Popescu, în prezent director general al Societății de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord, parte a Grupului Electrica, de la data de 1 iunie 2018.

Absolventă a Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Electroenergetică, Corina Popescu și-a început cariera în cadrul Sucursalei de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice București. Începând cu anul 2007, ea a trecut în sectorul privat, unde a ocupat funcții în cadrul Grupului E.ON România și al Grupului OMV.

În perioada decembrie 2015 - februarie 2017, Corina Popescu a ocupat poziția de secretar de stat în Ministerul Energiei. În martie 2017, a fost numită în Directoratul Transelectrica, iar începând cu 1 iunie 2017 a devenit președintele Directoratului Transelectrica.

Începând cu 11 noiembrie, Arielle Malard de Rothschild va renunța la funcția de membru al CA al companiei, survenită ca urmare a unor responsabilități suplimentare legate de activitatea sa principală. Arielle Malard de Rothschild este membru al CA al Electrica din 2014. În prezent, este Managing Director al Rothschild & Co (din 2006), membru în Consiliul de Supraveghere și membru al Comitetului de Risc al Rothschild & Co, membru în CA al Groupe Lucien Barrière, precum și membru în CA și al Comitetului de Nominalizare și Remunerare al Imerys (2011-2017).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.