Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Electrica şi-a majorat capitalul social cu 6,04 milioane lei, până la 3,46 miliarde lei

Electrica Furnizare
Electrica Furnizare

Consiliul de Administraţie al furnizorului şi distribuitorului de energie Electrica a decis majorarea capitalului social al societăţii cu 6,04 milioane lei, până la 3,465 miliarde lei, arată un anunţ al companiei, conform News.ro.

"CA a aprobat următoarele: majorarea capitalului social al societăţii Electrica SA, prin aport în natură şi în numerar, cu suma maximă de 6.049.830 lei, de la suma de 3.459.399.290 lei până la suma maximă de 3.465.449.120 lei, prin emisiunea unui număr maxim de 604.983 acţiuni noi, nominative şi dematerializate, cu valoarea nominală de 10 lei/acţiune", arată anunţul.

Grupul Electrica a înregistrat, în primele şase luni ale acestui an, un profit net consolidat de 109 milioane lei, în scădere cu 48,1% faţă de prima parte a anului trecut, acoperind pierderea din primul trimestru, de 41 milioane lei, printr-un profit net înregistrat în trimestrul 2 de 150 milioane lei. Totodată, veniturile au crescut cu aproape 17%, la 3,1 miliarde lei.

Grupul Electrica este unul din cei mai mari distribuitori şi furnizori de energie electrică din România şi activează şi în sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori în Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pe piaţa de funizare a energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.