Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Băsescu și Syda și-au spus ADIO: 'Băsescu și-a băgat coada'

basescu rade

După patru ani de mariaj, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au separat. Cei doi au depus la notariat cererea de divorţ. Fiica fostului preşedinte a părăsit deja domiciliul conjugal împreună cu cei doi copii, Sofia Anais (3 ani) şi Traian ( 2 ani).

''Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat.

PREMIERĂ Lucrurile se complică. Donald Trump în fața democratei Hillary Clinton/ CNN

Sperăm că reprezentanţii mass media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect", a scris Elena Băsescu pe pagina sa de socializare.

Reporterii Click au luat pulsul în satul unde a copilărit fostul soț al Elenei Băsescu, Mălurenii de Argeş, o comună de 4.824 de locuitori.

Dosarul 'Tony Blair' în presa INTERNAȚIONALĂ

”Băsescu şi-a băgat coada şi este vinovat pentru divorţ ca şi pentru pensii!”, a strigat cu năduf tanti Tuţa când a auzit despre despărţirea celebrităţilor. ”Băsescu a venit o singură dată aici, toamna trecută, la o petrecere şi din câte ştiu nu i-a plăcut localitatea”, spune femeia.

La poartă, pe o bancă, Ion Ionescu, un alt văr de-al lui Bogdan, are şi el părerea lui. ”Ceva a fost, că nu se sfădeau ei degeaba”, spune ca pentru sine Ion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.