Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Băsescu, transformare uimitoare

F. P.

În câteva săptămâni, Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte, a trecut printr-o transformare radicală. În urmă cu o lună, Elena Băsescu a apărut în public cu tenul distrus. Zilele trecute, mezina fostului preşedinte a afişat un chip impecabil.

În luna februarie a acestui an, Elena Băsescu a adus pe lume un băieţel, pe care l-a botezat Traian, la fel că pe bunicul lui. De atunci, politicianul şi-a dedicat tot timpul copiilor şi nu a avut nicio ieşire publică. Însă, în luna iulie a acestui an, Elena a fost nevoită să participe alături de familia să la un eveniment extrem de trist, înmormântarea bunicului ei. La cimitir, EBA a apărut cu tenul plin de pete, stârnind mirarea tuturor. Dermatologii au explicat că aceasta suferă, cel mai probabil, de o afecţiune des întâlnită în cazul femeilor care au născut recent.

La doar o lună de la nefericitul eveniment, Elena Băsescu a apărut din nou în public, de această dată cu tenul aproape impecabil. Un apropiat al acesteia a explicat cum a reuşit EBA această performanţă.

"A ţinut o cură de detoxifiere, în care a băut numai sucuri. Aşa i s-a curăţat nu numai tenul, ci întreg organismul. Elena era foarte afectată de faptul că tenul său arată extrem de rău. Încerca să acopere cu fond de ten, însă nu a reuşit mare lucru. Acum a scăpat de această problemă, însă vrea să se menajeze şi evită să folosească zilnic produse de machiaj", a declarat o sursă din anturajul acesteia, pentru CANCAN.ro.

O altă performanţă a Elenei Băsescu este silueta ei. După naştere avea 30 de kilograme în plus, dar în doar şase luni a reşit să slăbească 25 de kilograme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.