Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena-Gabriela Ruse, locul 92 WTA şi cap de serie numărul 3, este singura jucătoare română înscrisă în calificările turneului de categorie WTA 1.000 de la India

Elena Gabriela Ruse

Elena-Gabriela Ruse, locul 92 WTA şi cap de serie numărul 3, este singura jucătoare română înscrisă în calificările turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, conform news.ro

Ea va evolua, luni, în prima manşă a calificărilor cu americanca Ellie Douglas, locul 566 WTA, 21 de ani, beneficiară a unui wild card.

În cazul în care va trece de prima manşă, românca va evolua pentru un loc pe tabloul principal cu învingătoarea partidei dintre o altă jucătoare americană, Sachia Vickery, locul 228 WTA, şi olandeza Lesley Pattinama Kerkhove, locul 153 WTA şi cap de serie numărul 17.

Accederea în turul al doilea al calificărilor asigură un premiu de 9.110 doari şi 20 de puncte WTA, Jucătoarele eliminate în primul tur primesc un premiu de 4.785 de dolari fiecare şi câte două puncte WTA.

La Indian Wells, turneu care începe miercuri, sunt direct acceptate pe tabloul principal Simona Halep, locul 17 WTA, Sorana Cîrstea, locul 40 WTA şi Irina Begu, locul 61 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.