Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Lasconi a demisionat de la șefia USR: 'Mie îmi e scârbă!'

fanatik.ro
elena lasconi catalin drula

Elena Lasconi a demisionat de la șefia USR: 'Mie îmi e scârbă!'

Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, a demisionat de la șefia USR! Ea ocupa funcția de vicepreședinte al USR Argeș.

Ea le-a transmis colegilor de partid că îi este scârbă: „Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”, le-a spus aceasta colegilor într-o ședință de partid, conform epitesti.ro.

Context

Elena Lasconi a declarat recent într-un interviu că a votat "Da" la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale.

Biroul Naţional al formaţiunii a luat ulterior act de retragerea Elenei Lasconi de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, a anunţat,  USR.

Anterior, preşedintele USR, Cătălin Drulă, anunţase că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare.

Ar candida la alegerile prezidențiale?

Elena Lasconi a afirmat recent că a intrat în politică pentru ”a face bine” şi susţine că, dacă o candidatură a ei în alegerile prezidenţiale ar face bine României, este dispusă să candideze.

”Eu nu m-am gândit nicio secundă la chestia asta. M-am gândit... Oricum, mi se pare că e o pălărie prea mare, dar eu am intrat ca să fac bine pentru ţară. Şi dacă aş şti că aş putea să schimb în bine ţara, aş face orice. Deci aş face orice pentru asta, inclusiv aş candida la prezidenţiale. Aşa sună frumos, visăm frumos, să fie prima femeie preşedinte al României, dar, vom vedea, nu ştiu cum mă duce viaţa”, a afirmat Elena Lasconi, într-un interviu recent la Antena 3 CNN, relatează News.ro.

Anterior, în acelaşi interviu, întrebată dacă ştie care este nevoia oamenilor, Lasconi a răspuns: ”Da. Eu îmi doresc să unesc poporul începând de la Câmpulung. Suntem dezbinaţi, de 30 de ani se lucrează la dezbinarea noastră şi eu cred că o femeie poate să facă asta şi inspir şi sper să inspir multe femei să facă politică şi să intre în politică, femei de bună credinţă, bineînţeles, pentru că nimeni nu ştie mai bine decât o femeie să ţină o familie unită şi e cu durere, că nici familie nu-ţi este cea mai bună prietenă de foarte multe ori, cred că o simţiţi pe pielea voastră. Fiecare avem tot felul de discuţii, tot felul de probleme, dar iubirea poate să treacă peste toate”.

Edilul spune că ”are semnale” că vor atacuri ”din ce în ce mai urâte la adresa sa”.

”Cu cât creşti mai mult, cu atât se adună mai multe găşti, haite în jurul tău, ca să te mănânce de viu. Dacă s-ar putea, să te discrediteze şi să spună că povestea nu e chiar aşa, că povestea e sigur inventată. (...) O să fie din ce în ce mai urâte atacurile şi deja am semnale, ştiu ce urmează să se pregătească, alte mizerii. Dar ştiţi care-i treaba? Eu nu sunt împotriva cuiva, eu nu mă lupt împotriva cuiva, eu mă lupt pentru ceva, eu mp lupt pentru Câmpulung, eu mp lupt pentru România”, mai spune Elena Lasconi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.