Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Lasconi, încă o acțiune de PR: vrea să formeze cea mai profesionistă trupă de teatru a elevilor din România

elena lasconi

Primăria Câmpulung Muscel a anunțat că va finanța o trupă de actori formată din liceeni. Vrem să formăm cea mai profesionistă trupă de teatru a elevilor din România, anunță primarul Elena Lasconi. Reprezentanții Primăriei Câmpulung Muscel au decis să finanțeze trupa de teatru a Casei de Cultură Tudor Mușatescu. Este o trupă formată din tineri care vor fi sprijiniți financiar de autorități, relatează Mediafax.

„Acesta este momentul în care vă puteți înscrie la cursuri de actorie. Pe voi nu vă costă nimic. Primăria Câmpulung și Casa de cultură “Tudor Mușatescu” suportă toate cheltuielile. Vrem să formăm cea mai profesionistă trupă de teatru a elevilor din România. Tocmai de aceea, am decis ca de această dată copiii să fie plătiți pentru munca și talentul lor. Le asigurăm cele mai frumoase costume și decontăm transport. Până acum banii se duceau în orice altă direcție, dar nu la copii iar mie mi se pare corect ca e nevoie de ceva mai mult decât aplauze. Sunt sigură că trupa de teatru “Tudor Mușatescu” va performa pe scenele din țară și din străinătate și ne va face mândri”, a anunțat primarul Elena Lasconi.

Primăria mai anunță că se va face selecție pentru descoperirea viitorilor actori. Înscrierile se fac până pe 16 aprilie.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Elena Lasconi nu este la primul gest prin care atrage atenția. Primărița îi testează cu aparatul etilotest pe angajații din instituție, iar un alt gest prin care a atras atenția a fost când și-a angajat un consilier de 20 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.