Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Merişoreanu şi Sofia Vicoveanca au explodat din cauza creşterii vârstei de pensionare: Nu mai judecă!

evz.ro
pensie pensii pensia

Elena Merișoreanu și Sofia Vicoveanca se arată extrem de  revoltate de creşterea vârstei de pensionare. Cele două spun că liberalii și-au pierdut complet rațiunea și că măsura este una complet aberantă. Liderul PNL Florin Cîțu a subliniat că pensionarea la 70 de ani va fi opțiopnală în România.

Cred că cei care iau decizii ar trebui să se gândească la faptul că un om la 70 de ani nu mai poate să dea randament. Eu vorbesc de artă. Un dansator care face treaba asta din liceu oare poate să mai danseze? Creierul oamenilor care gândesc în felul acesta, cred eu, nu mai judecă!(…) Aceștia sunt oamenii care iau decizii pentru poporul care plătește o viață întreagă”, a declarat Elena Merișoareanu pentru WOWbiz.ro.

„Am slăbit cu vreo două kilograme urmărind televizorul și nu mai vreau! Urmăresc toate minunile care se întâmplă la televizor. Pentru că trebuie să urmăresc! Sunt româncă, trebuie să știu ce se întâmplă în țara mea. Cine e fericit în țara asta? Cei care ne conduc nu cred că sunt foarte fericiți nici ei!” a spus Sofia Vicoveanca.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.