Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, audiată la Comisia de Control a SRI. Fostul ministru promite dezvăluiri BOMBĂ - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Fostul ministru Elena Udrea a ajuns în urmă cu puţin timp la Parlament, unde comisia parlamentară de control al SRI urmează sa o audieze. Asta după ce miercuri, în faţa comisiei s-a prezentat fostul angajat al SRI, Daniel Dragomir.

"Am venit la invitatia comisiei. Unul din scopuri e sa lamuresc lucruri care s-au spus de catre alte persoane si in care am fost evocata si sa spun cum s-a construit acest stat paralel.", a declarat Elena Udrea la sosirea la comisie.

Fostul ministru susţine că va declara în cadrul audierilor tot ce ştie cu privire la dezvăluirile făcute de Dragomir şi cu privire la controlul pe care l-ar avea statul paralel.

"Parlamentarii vor fi ajutati daca vor sa fie ajutati. A mai fost o comisie care a esuat, cea cu sufrageria. Sper ca aceasta comisie va avea mai mult succes cu lucrarile pe care le deruleaza. Daca parlamentarii vor vrea sa tina cont de lucrurile care se spun aici, pentru ca in rest, discutii tot sunt in spatiul public. Daca vor dori sa schimbe ceva,lucrarile comsiei sunt de mare folos. Daca se vor teme in continuare sa initieze o schimbare care tine de Parlamentul Romaniei, sigur, ne-am plimbat, am vazut si am plecat. (...) Eu o sa spun lucrurile pe care le cunosc, din experienta proprie directa sau indirecta, care conteaza si care sunt relevante pentru modalitatea in care sistemul care controleaza acum, folosind justitia ca element principal." , a conchis Udrea.

Citeşte şi: Tudorel Toader, dezvăluiri despre 'bomba cu ceas' din minister. Ce a descoperit ministrul în arhiva SIPA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.