Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea ameninta Antena 3

Presedintele PMP Elena Udrea ameninta Antena 3 dupa ce postul de televiziune a prezentat o serie de imagini in care aceasta ar fi fost surprinsa efectuand o vizita la firma omului de afaceri Ioan Niculae, controversatul om de afaceri care apare in dosarul Alinei Bica.

Elena Udrea sustine insa ca in imaginile prezentate de Antena 3 nu este ea si ameninta postul de televiziune ca il va da in judecata. Ea critica in termeni foarte duri acuzatiile care ii sunt aduse.

"Constat că există o adevărată isterie publică declanşată despre cine să facă „dezvăluiri explozive" despre Elena Udrea.

Ca de obicei, Antena3 pune cireaşa pe tortul exagerărilor şi minciunilor. După o reţetă patentată acum 2 ani, când prezentau vizitele mele pe strada Paris nr. 32 ca mari dezvăluiri despre relaţia cu o firmă care îşi avea sediul acolo şi pentru care făceam nu ştiu ce intervenţii (deşi eu eram la coafor), angajaţii varanului insistă acum să spună că aş fi avut întâlniri de taină cu omul de afaceri Ioan Niculae la firma acestuia.

Fac precizarea că nu am fost niciodată la sediul Interagro şi nici nu aveam idee până astăzi unde se află acesta. Mai mult, cred că avem de-a face cu o manipulare de proporţii. Gândindu-mă că m-a lăsat memoria şi, totuşi, am trecut, chiar cu un alt motiv prin locul din fotografii, le-am analizat cu atenţie şi am constatat că, în pozele folosite de ei, nici măcar nu sunt eu.

Le solicit celor de la Antena3 să prezinte dovezi clare (poze făcute din faţă) că aş fi fost vreodată la sediul firmei lui Ioan Niculae sau măcar pe strada respectivă. De asemenea, le cer să prezinte dezminţire publică la postul de televiziune pentru afirmaţiile pe care le-au făcut. În caz contrar, îi voi acţiona în judecată", precizeaza Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.