Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea continuă războiul: Nou atac la Laura Codruţa Kovesi şi Vasile Blaga

elena udrea dna

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, este contrată de Elena Udrea după ce ieri a declarat că Vasile Blaga nu face obiectul unei urmăriri penale. Udrea vrea să vadă cu orice preţ şi lideri PNL "îngropaţi" în scandalul Microsoft.

Vezi şi: Kovesi lămurește misterul din jurul lui Vasile Blaga

"Ieşirea de ieri a procurorului-şef DNA, Laura Codruţa Koveşi, prin care l-a exonerat şi mângâiat pe frunte pe Vasile Blaga devoalează, de fapt, protecţia de care se bucură liderii PNL şi apropiaţii noului Preşedinte în această perioadă. Practic, aceştia sunt imuni pentru că este nevoie de ei în vederea schimbării majorităţii parlamentare.

Am putea fi de acord cu declaraţia doamnei Koveşi că denunţurile nu erau suficiente dacă nu exista o fractură logică evidentă şi pentru un copil de clasa întâi: pe baza denunţurilor făcute în care se aminteşte de Vasile Blaga şi alţi lideri PNL, în cazurile lui Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu s-a dispus arestul la domiciliu în dosarul Microsoft. Semn că procurorii au crezut în veridicitatea declaraţiilor şi au probe în acest sens. Mai ales că Dorin Cocoş a prezentat conturi şi facturi concrete în sprijinul spuselor sale.

Mai mult decât atât, în cazul Elenei Udrea, s-au luat decizii impuse de conducerea DNA chiar dacă existau doar denunţuri apărute din senin şi doar pe ultima sută de metri a anchetei. Deci, argumentul doamnei Koveşi nu stă în picioare", se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea şi semnat "Echipa de comunicare".

Vezi şi: Kovesi, mesaj pentru Elena Udrea: Suntem imuni

Elena Udrea susţine că "nu se bate şi nu atacă" instituţiile statului: SRI, DNA sau Înalta Curte, are încredere că procurorii şi judecătorii vor proceda şi acţiona corect. Fostul ministru aminteşte că lupta sa este cu şefii a două instituţii: Laura Codruţa Koveşi şi Florian Coldea, "care exercită puterea în România de o manieră ocultă".

Elena Udrea se află în prezent în arest preventiv, în Dosarul Gala Bute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.