Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce spune Udrea despre consiliera care l-a răpus pe Oprescu prin tehnici ezoterice

udrea cretu

Simona Creţu, consilieră în Consiliul General al Capitalei, a creat senzaţie în mediul online în doar câteva ore, după ce a intrat în direct la Antena 3 şi a făcut o serie de declaraţii halucinante. Pe scurt, aceasta a susţinut că Sorin Oprescu este cercetat de DNA pentru că ea şi-a dorit acest lucru, a scris pe o hârtie, iar universul a ascultat-o pentru că plantat 168.000 de copaci.

Vezi AICI declaraţiile consilierei Simona Creţu!

Consiliera a intrat în politică înainte de alegerile locale din 2012. PDL Bucureşti, filială condusă la acea vreme de Elena Udrea, a organizat un concurs de proiecte, iar premierul era locul 1 pe lista de candidaţi ai PDL la Consiliul General al Municipiului Bucureşti. A fost desemnată Simona Creţu, cu un proiect legat de Parcul Văcăreşti.

În 2015, Elena Udrea îşi aminteşte de consiliera pe care a lansat-o în politică, însă spune că nu a cunoscut-o foarte bine şi preferă să nu exprime părerea pe care i-a făcut-o. Concluzia Elenei Udrea este că alegerea unor condidaţi din societatea civilă se dovedeşte a fi o idee nu tocmai inspirată.

"Dacă vă uitaţi în 2012, o să vedeţi cum a fost selectată. Am fost singurul partid care a vrut să pună pe listă un simplu cetăţeani. Poate, vedeţi, nu e cea mai bună idee să pui cetăţeni aşa pe listă fără să fie membri de partid, să ştii cine sunt. A fost o selecţie de proiecte ale bucureştenilor, dar selecţia era făcută special pentru a găsi un cetăţean, un bucureştean pe care să-l punem pe primul loc. În comisia care a selectat-o erau şeful arhitecţilor, şeful urbaniştilor, ziarişti, ONG-işti. Aşa a ajuns doamna respectivă pe listele PDL. Era şi atunci militantă ONG-istă, ce pot să zic? Nu comentez mai mult. Dacă spun ce părere mi-a făcut... Era o ONG-istă la vremea aceea. Atât. A venit la sediu, părea o persoană cu o viziune mai... deschisă asupra vieţii", a declarat Elena Udrea, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.