Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, despre farmece şi vrăji: Persoane extrem de importante apelează la astfel de chestii

F. P.
udrea_tabu-1

Elena Udrea a fost acuzată, în repetate rânduri, că şi-ar fi căutat succesul politic prin cărţile de tarot. Vrăjitoarea Lucreţia spunea, în urmă cu câţiva ani, că Udrea i-ar face vizite unui vraci şchiop din Buzău, iar Corneliu Vadim Tudor a acuzat-o că ar fi apelat la serviciile magice ale vrăjitoarei Cati. Elena Udrea vorbeşte în premieră despre aceste lucruri.

"Nu umblu cu găini… Niciodată nu am fost la vraci, nu am călcat în viaţy mea la aşa ceva, pentru că nu cred. Niciodată nu am apelat nici măcar să mi se facă astrogramă, deşi în jurul meu persoane extrem de importante apelează la astfel de chestii. Toate prietenele mele, şi mă refer la judecătoare, procuroare, avocate, femei cu şcoală, se duc să-şi ghicească de bărbaţi, dacă le părăsesc, dacă le înşală. Toată lumea mă îndeamnă să merg şi eu, însă n-o s-o fac niciodată! Aşa cum n-am fumat în viaţa mea, nici măcar din curiozitate, nu am acceptat să mi se citească astrogramă”, a declarat Udrea.

"Cred în foarte multe alte lucruri, sunt o persoană religioasă, cred în puterea gândurilor pozitive, puterea energiilor pozitive, în destin. Asta e tot! Am şi spus, a fost destinul meu să merg în puşcărie, în mod clar", a mai declarat Elena Udrea, pentru cancan.ro.

Vezi şi: Unde și cu cine a fost fotografiată Elena Udrea: Ținuta ei spune tot / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.