Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, despre MRU la SIE: PSD trebuie să dea un test

Elena Udrea a comentat, vineri, în faţa secţiei de Poliţie, unde a semnat conform procedurii controlului judiciar, situaţia tensionată de pe scena politică, generată de desemnarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru şefia SIE. În opinia acesteia, cuplul Iohannis-Oprea reprezintă "actuala putere politică".

"MRU a fost şi propunerea preşedintelui Traian Băsescu pentru SIE. Este o propunere politică, aşa a considerat actuala putere formată din Klaus Iohannis şi premierul interimar", a declarat Udrea.

Desemnarea lui MRU reprezintă un test şi PSD, mai spune Udrea. Social-democraţii trebuie să demonstreze că sunt în continuare cel mai important partid, deşi sunt "panicaţi" de absenţa liderului.

"PSD trebuie să dea un test, să arate că mai este partidul care guvernează şi să arate că mai este principalul partid din România. Dar cu şeful partidului în Turcia, nu ştiu dacă mai este. Când îţi pleacă şeful partidului în Turcia şi nu se mai întoarce, cred că ceilalţi membri sunt panicaţi", a mai declarat Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.