Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea dezvăluie LISTA jurnaliștilor acoperiți, aflați în subordinea lui Florian Coldea

www.antena3.ro
Elena Udrea Alexandru Chiciu avocat

Fostul deputat Elena Udrea a venit în Comisia parlamentară pentru alegerile din 2009 și a explicat că în relația dintre servciile secrete și cercul de putere totul era pe bani.

””Eu cred că ei şi-au servit propriile lor interese. S-au folosit de povestea aceasta ca să servească interesele lor pentru că aici în România bătălia a fost şi pe bani. Şefii aceştia de servicii sunt nişte oameni foarte bogaţi. Dacă ne uităm ce avere au şi pe unde locuiesc, pe unde îşi petrece vacanţele şi cum se îmbracă domnul Coldea, ştiţi că am zis eu la un moment dat că se îmbrăca – na, ca femeie văd – în Vuiton. Sunt oameni cu foarte mulţi bani care s-au implicat în afaceri. Care au decis, prin pârghiile pe care le au în justiţie, ce om de afaceri este arestat, ce firmă se închide, ce formă îi ia locul. Şi constatăm că sunt arestaţi oameni de afaceri români şi le iau locul oameni de afaceri străini. Lucru care cred că le foloseşte lor foarte bine. Ei au firmele lor”, a spus Udrea, întrebată de deputatul PSD Liviu Pleşoianu dacă are elemente că George Maior, Florian Coldea sau Laura Codruţa Kovesi ar fi servit sau ar servi interese străine.”, a spus Udrea.

Elena Udrea susține că șefii SRI aveau o colaborare foarte strânsă cu SUA și multe dintre ordinele pentru România veneau de peste ocean. De asemenea, Florian Coldea încerca să controleze inclusiv cine intra la Ambasada SUA la București, inclusiv în ceea ce privește jurnaliștii.

”Inclusiv la ambasada SUA, Florian Coldea controla cine intră, că nu intra oricine. Veneau mulți oameni din SUA, care efectuau vizite la ambasada SUA, iar jurnaliștii intrau doar pe bază de listă. Chiar eu am fost rugată de mai mulți jurnaliști să le facilitez intrare la ambasadă, dar acolo intrau doar cei agreați de Florian Coldea, care puneau doar întrebările lor. Nu aveai loc acolo de Ioana Ene Dogioiu, de Dan Tapalagă, de Andreea Pora, mai sunt și alții”, a mai spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.