Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea e DISPERATĂ: Mi s-a înmânat citație pentru un nou dosar

udrea

Elena Udrea a anunțat că i s-a deschis un nou dosar penal, pentru complicitate de abuz în serviciu. Este vorba despre dosarul împrumutului de la BRD.

Citește și: DNA a decis: Elena Udrea poate fi liberă pe cauțiune! Sumă ULUITOARE

”Ca să vedeţi că nu sunt paranoică. Surpriză! În timp ce nu se terminaseră actele de procedură în dosarul acesta, mi s-a înmânat o altă citaţie pentru un alt dosar. Cred că la DNA trebuie să se înfiinţeze secţia de urmărire penală a Elenei Udrea şi asta i-am şi spus doamnei procuror. Este evident că sunt o ţintă pentru DNA şi din acest moment mă consider o persoană persecutată şi voi face sesizări tuturor ambasadelor din România şi tuturor instituţiilor internaţionale care se ocupă de drepturile omului. Cred ca e o parte a DNA care se ocupa numai de mine. DNA are dosare rulante pe banda rulanta despre mine. Noul dosar e legat de faptele pentru care am fost arestată prima dată, creditul BRD. Sunt acuzată de complicitate de abuz in serviciu.

Citește și: SCANDAL SEXUAL cu un fost premier: A fost filmat în pat cu o jurnalistă în timp ce vorbea cu Băsescu

Banii de la Radu Buzăianu au ajuns în campania electorală din 2012, așa cum e și în denunț. E o linșare evidentă a unui lider politic care a avut curajul să arate încrengătura dintre SRI și DNA.
În acest dosar s-a dispus măsura controlului judiciar pe cauţiune. Cauţiunea este record în România. Nu s-a mai întâmplat să fie cineva pus sub control judiciar pentru o cauţiune de cinci milioane de lei, în condiţiile în care tot DNA mi-a sechestrat toate bunurile pe care le am, toate conturile, toate bunurile mobile, imobile, cu obligaţia să depun această cauţiune în termen de cinci zile, trei fiind de weekend. Spuneţi-mi dacă vi se pare că nu este o vânătoare a Elenei Udrea. Este fără precedent în România ce se întâmplă. Dacă nu, se va dispune, desigur, se va cere o măsură mai grea împotriva mea
Eu am toate bunurile sechestrate tot de DNA. Ma intreb de ce am mai plecat, de ce nu mă duc direct la puscarie. Daca nu platesc cautiunea, vor recurge la o masura mai grava. O sa contest aceasta ordonanta, ca sa ne prefacem ca respectam statul de drept, mi se incalca toate drepturile.”, a spus Elena Udrea.

Citește și: Ponta desființează un ziarist: Pe reprezentantul securiștilor îl duc la un control psihiatric

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.