Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea e nimicită de Alin Cocoș / Declarații de după gratii

cocos.udrea_

Alin Cocoș, fiul lui Dorin Cocos, este foc si para pe Elenea Udrea, fosta sotie a tatalui sau, si spune ca aceasta a vorbit aiurea. Suparararea lui Cocos Jr vine dupa ce Udrea a spus ca tanarul a livrat 500.00 euro drept spaga unui om de afaceri.

Citește și: Elena Udrea recunoaște ruptura de Traian Băsescu / AUDIO

Procurorii DNA au pus-o in urma cu cateva zile pe Elena Udrea sub urmarire penala pentru spalare de bani si fals in declaratii, iar, la scurt timp, politicianul a facut mai multe declaratii publice legate de Dorin si Alin Cocos. Udrea a sustinut ca Alin Cocos ar fi livrat 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță, iar tanarul a reactionat. Potrivit surselor noastre, Alin Cocos s-a suparat rau cand a aflat ce a spus cea care i-a fost mama vitrega timp de mai multi ani.

“Era foarte suparat, spunea ca nu se astepta la asa ceva, mai ales ca atat el, dar in special tatal sau, s-au purtat exemplar cu Elena Udrea, si nu intelege de ce a iesit cu asemenea declaratii. Era dezamagit, abatut, declaratiile Elenei l-au lovit in moalele capului. Alin isi sustine in continuare nevinovatia”, au declarat surse din pușcărie pentru cancan.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.