Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea și Ioana Băsescu stau pe ghimpi: Așteaptă decizia Curții de Apel

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Elena Udrea la DNA

Emoții pentru Elena Udrea şi Ioana Băsescu. Cele două ajung astăzi în fața judecătorilor de la Curtea de Apel din Bucureşti, după ce Instanţa Supremă a decis că nu este competentă să tranşeze acest caz. Elena Udrea şi Ioana Băsescu află dacă scapă de controlul judiciar din dosarul alegerilor din 2009, informează Realitatea Tv.

Elena Udrea şi Ioana Băsescu sunt acuzate că ar fi strâns bani negri pentru campania prezidenţială a lui Traian Băsescu, în 2009.

Dosarul în care sunt cercetate Elena Udrea și Ioana Băsescu va fi judecat de magistrații Curții de Apel București.

PANICĂ la Londra: ARDE unul dintre simbolurile capitalei Marii Britanii - VIDEO

Această decizie a fost luată după ce un judecător a ridicat problema necompetenței instanței, având în vedere calitatea inculpaților din acest caz.

Pe 24 mai, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu și jurnalistul Dan Andronic, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 2009.

Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, implicată direct în campania lui Traian Băsescu, candidat la alegerile prezidențiale din 2009, a fost trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la luare de mită (2 fapte) și spălare a banilor (5 fapte), potrivit DNA.

Ioana Băsescu, notar public, fiica fostului președinte Traian Băsescu, va fi judecată pentru instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor (2 fapte), iar jurnalistul Dan Andronic este acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.