Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Elenei Udrea după verdictul ÎCCJ: 'O mână spală pe alta și amândouă încearcă să spele urma'

https://adevarul.ro/
elena udrea nas

Fostul ministru Elena Udrea condamnă decizia de luni a Înaltei Curți care i-a respins definitiv contestația la executarea pedepsei cu închisoarea.

„Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi contestatia la executare prin care ceream sa se constate ca execut o pedeapsa ilegala, pronuntata de un complet de judecatori nelegal constituit si ca, in consecinta stau ilegal in penitenciar.

Pentru ca doar in cazul nostru in dosarul “Gala Bute” nu s-a respectat Decizia CCR nr.685/2018, doar noi am ramas condamnati de jucatorii pusi cu "mana" sa ne execute de catre binomul Coldea-Kovesi.

Rudel Obreja a murit din cauza acestui abuz. Eu continui sa stau in penitenciar chiar daca s-au incalcat Constitutia, normele CEDO si CJUE... intr-un cuvant, toate legile posibile.

O mana spala pe alta si amandoua incearca sa spele urma. Ma voi lupta in continuare pentru dreptate si lege, pentru copilul meu, dar si pentru copiii lui Rudel Obreja. TREBUIE ca memoria tatalui lor sa nu ramana profanata de acest urias si scandalos abuz criminal al justitiei din România”, a scris Elena Udrea, luni, pe pagina sa de Facebook.

Elena Udrea se află în Penitenciarul Târgşor din iunie a anului trecut, unde execută pedeapsa de 6 ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.