Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea îi dă lovitura de graţie lui Dragnea: Cum lucra liderul PSD cu 'statul paralel'

evz.ro
dragnea maior coldea

Elena Udrea scria încă din 2014, în jurnalul propriu, că Liviu Dragnea juca la două capete şi colabora cu Florian Coldea pentru a-i lua locul lui Victor Ponta. Jurnalistul Ion Cristoiu publică joi seara, pe blog, o fragment incendiar din jurnalul fostei blonde de la Cotroceni.

„În lupta care se dă pentru cine să cîştige Preşedinţia, Coldea aduce de partea lui şi a lui Iohannis oameni noi. Cred că şi pe Ghiţă şi pe Dragnea. Actul de frondă la adresa lui Ponta poate fi justificat de orgoliul celor doi care s-au văzut puşi la punct public de Ponta, dar am auzit zvonuri că ar lucra şi cu Coldea. Pentru că amîndoi au dosare. Iar Coldea este şeful lui Kovesi. Chiar Ghiţă mi-a povestit că fratele lui a fost chemat la audieri. Și că l-a ameninţat pe Maior şi Coldea că îi împuşcă dacă îi mai fac şi lui ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele lui!”

„Deci am urmărit RTV și am constatat o schimbare de atitudine față de mine în ultimele două săptămîni. Pe linia lui Coldea de mesaje. Dar cred că i-a rămas loial totuşi lui Ponta. Iar acum, cînd pare că Ponta va cîştiga, cred că va rămîne lîngă el.

Ghiță are televiziunea RTV, pentru că Traian Băsescu l-a lăsat să o facă, pentru că aşa i-a zis Maior că este bine, în 2012. Eu m-am împotrivit, ştiind că va fi o televiziune pro Ponta. Acum am aflat că şi Coldea s-a opus. Presupun, din acelaşi motiv. RTV s-a transformat într-o televiziune împotriva lui Traian Băsescu. Iar Maior zice de mult că nu îl mai controlează pe Ghiţă!

Dragnea oricum i-ar lua locul lui Ponta oricînd. Deci să joace și cu cu Coldea nu strică", scrie Udrea în jurnalul întocmit la sfârşitul anului 2014, începutul anului 2015.

Vezi şi: Ai aceste simptome? Ai putea suferi de deficit de vitamina B12 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.