Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea primeşte şi o veste bună în arest

udrea

În anul 2005, într-un interviu cu Robert Turcescu, Elena Udrea vorbea despre preşedintele Norvegiei, ţară care este de fapt o monarhie constituţională. După 10 ani, cu fonduri tocmai din Norvegia, Elenei Udrea i se face pe plac în arestul Poliţiei Capitalei.

După ce s-a plâns de la tribuna parlamentului de condiţiile deplorabile din arest, ba chiar a făcut cerere să-şi renoveze celula din bani proprii (cerere respinsă), Elena Udrea va beneficia în curând de condiţii mai bune de detenţie.

În arestul Poliţiei Capitalei s-a trecut la văruit, schimbat tocuri de uși și ferestre, renovat toalete, schimbat mobilierul, iar ferestrele au, mai nou, chiar și perdele.

Nu s-a început, însă, cu celulele de detenție, ci cu încăperile în care persoanele arestate primesc vizite. Astfel, acestea sunt dotate acum cu scaune și birouri noi, iar izul până mai ieri pestilential a devenit respirabil. Poliția nu a avut bani de o firmă privată, astfel că lucrările de igienizare și renovare sunt făcute în regim propriu, scrie ziarul Libertatea.

Poliția Capitalei susține că lucrările de igienizare nu au nicio legătură cu vreunul dintre încarcerații actuali, ci că sunt efectuate în baza unui program demarat în 2014, din fonduri nerambursabile norvegiene, care prevede renovarea tuturor celor 52 de centre de reținere și arestare din țară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.