Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea rămâne în arest: fostul ministru a început să plângă în sala de judecată

spotmedia.ro
elena udrea

Judecătorii din Bulgaria au decis că Elena Udrea rămâne în arest, miercuri, 1 iunie, după un nou termen al procesului, informează Antena 3. Noul termen este 8 iunie. Elena Udrea a început să plângă în timp ce le dădea judecătorilor bulgari o declarație și le-a cerut să o lase să îşi vadă fetiţa, menționează sursa citată.

La un moment dat, în timp ce era audiată, Elena Udrea a început să plângă. "Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine. În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest", a declarat Elena Udrea, potrivit Antena 3.

Elena Udrea - condamnată definitiv, în 7 aprilie, la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute" se aflată în arest în Bulgaria, după ce a încercat să fugă din țară.

Elena Udrea a fugit din România în 7 aprilie, cu câteva ore înainte ca instanța supremă să pronunțe soluția definitivă de condamnare în dosarul Gala Bute.

Potrivit agenţiei bulgare de presă BTA, Elena Udrea a fost reţinută în apropierea punctului de frontieră Kulata, la graniţa Bulgariei cu Grecia, în urma unei solicitări urgente a Poliţiei Române de a opri un vehicul care intrase în Bulgaria. La cererea autorităţilor române, aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore pentru a o împiedica să părăsească ţara sau să fugă, ulterior fiind arestată preventiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.