Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea rupe tăcerea și începe să facă dezvăluirile mult așteptate: Totul cu probe, evident!

Elena Udrea

Elena Udrea a acordat un interviu din pușcărie pentru jurnalist Anca Alexandrescu, de la Realitatea Plus. Udrea susține că în interviu a spus doar o parte dintre lucrurile pe care le știe, iar într-un viitor interviu va spune mult mai multe despre ceea ce s-a petrecut în culisele politicii din ultimii 20 de ani.

”Interviul pe care l-am acordat Ancai Alexandrescu si care se va difuza in seara aceasta la Realitatea Tv a durat, din pacate, doar 45 de minute si s-a derulat intr-un ritm foarte alert.

Au rămas foarte multe lucruri de spus despre anii trecuți, dar mai ales despre prezent si viitor, punand un accent deosebit pe campaniile electorale din anul 2024.

Cum in conducerea tarii se vor produce schimbari majore (de la presedinte, guvern, parlament si pana la primarul celei mai mici comune) jocurile pentru preluarea puterii au inceput si papusarii lucreaza asiduu din umbra.

Ramasitele 《statului paralel》 cu Coldea in frunte, se reactivează cu o strategie bine pusa la punct si cu resurse financiare importante obținute din contracte cu statul.

Justitia va fi implicata din nou in lupta electorala-cum se tot intampla de un amar de vreme- insa de data aceasta noutatea este ca se vor confrunta cele doua tabere: nationalistii de la Bucuresti cu progresistii neomarxisti-sorosisti condusi de la Bruxelles de Kovesi. Acestia din urma vor veni cu propriul lor candidat pentru alegerile prezidentiale.

Soarta Romaniei pentru urmatorii zece ani a început deja sa fie scrisa!

In 2014 binomul SRI DNA( plus ICCJ) a "jucat" pe fata la alegeri. Avatarul de azi al binomului v-a "juca" din nou. De data aceasta cu ajutorul justitiei din Luxemburg, acolo unde se afla sediile CJUE si ale Parchetului European.

Cazul meu a fost debutul si testarea acestui plan, accentuand puterea personala a unora. Sa privim doar la incalcarea deciziei CCR in Gala Bute, care nici pana azi nu a fost sanctionata si indreptata.

Oare Constitutia si suveranitatea Romaniei nu sunt si ele subrezite prin neacceptarea unei decizii clare si transante a CCR-ului?

De ce au achiesat cei de la Bucuresti la decizia venita din Luxemburg, in detrimentul celei corecte, data prin verdictul CCR?

De ce au vandut suveranitatea tarii precum au vandut Petromul in 2004?

Ramane sa va spun in interviul viitor, daca va mai avea loc.

Totul cu probe, evident!”, scrie Elena Udrea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.