Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea se pregătește de NUNTĂ și BOTEZ - Adrian Alexandrov vine cu detalii INCENDIARE

captura
Elena Udrea audiere comisie SRI

Bat clopote de nuntă pentru Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului locuiește în prezent în Costa Rica, acolo unde își crește fetița pe care o are cu iubitul său, Adrian Alexandrov. Conform Antena 3, iubitul Elenei Udrea ar fi cumpărat verighetele, iar cei doi ar urma să se căsătorească în Costa Rica.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Pământul s-a mișcat - Cutremur în România

Cuplul a amânat atât nunta, cât și botezul fetiței lor, în speranța că Udrea va scăpa de problemele cu justiția și va putea reveni în România. Udrea a fost condamnată la șase ani de detenție în Dosarul Gala Bute, decizia magistraților ÎCCJ a fost anulată de o decizie a CCR care a stabilit că toate completurile de cinci judecători al ÎCCJ fuseseră formate cu încălcarea normelor legale, fără respectarea obligației ca unui din cei cinci judecători să fie tras la sorți. Acum, procesul Elenei Udrea se va rejudeca.

"Îmi este dor de micuță, dar și de Elena și drept dovadă sper să reușesc să plec cât mai repede la ele. Elena are toată ziua grijă de micuța noastră. Eva a început să crească într-un ritm destul de rapid, a început să fie atentă la tot ce îi spunem noi. Abia aștept să ajung în Costa Rica. Isi dedica tot timpul evei, o duce in parc o hraneste cam ce ar trebui sa faca o mama cu copilul ei. Nu este nimic oficial. nu am facut logodna in secret. Nu suntem logodiți cu acte, urmează,vedem. Eu m-aș bucura ca ele să vină acasă, botezul să fie acasă și nunta să fie aici în România, dar dacă nu avem alte variante o să le facem pe toate în Costa Rica. În funcție de statut o să vedem cum ne mișcă", a declarat Adrian Alexandrov, pentru Cancan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.