Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea şi Emil Boc, printre muşterii târgului de la Negreni

udrea palarie

Candidatul PMP la Preşedinţia României, Elena Udrea, a vizitat, sâmbătă, împreună cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, târgul de la Negreni, unul dintre cele mai mari din ţară, care atrage la fiecare ediţie peste 50.000 de vizitatori.

Elena Udrea a făcut fotografii cu mai multe persoane prezente la târg şi a acordat autografe. De asemenea, ea şi-a cumpărat o pereche de pantaloni de trening pentru care a plătit 45 de lei şi a primit cadou o năframă.

Elena Udrea a încercat mai multe perechi de tenişi, precum şi o rochie cu motive florale, pe care a probat-o în spatele unei perdele.

Anterior, în cursul dimineţii, Elena Udrea a fost prezentă în Cluj-Napoca, unde alături de primarul Emil Boc a depus din partea PMP o coroană de flori în cadrul ceremoniei organizate în Cimitirul Eroilor, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la eliberarea municipiului de sub ocupaţia horthyistă.

Elena Udrea a depus o coroană de flori şi din partea Camerei Deputaţilor, alături de deputatul PSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, şi de deputatul PMP Adrian Gurzău.

După momentul de la Cluj-Napoca, Elena Udrea a vizitat sediul PMP Huedin, iar apoi s-a deplasat la târgul de la Negreni.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.