Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea șterge pe jos cu generalul Coldea

udrea

Deputatul Elena Udrea a venit în fața Parlamentului pentru a-și susține cauza, în condițiile în care DNA a formulat 3 cereri de arestare preventivă pe numele său și 3 solicitări de urmărire penală.

Am privit cu o săptămână urmă la tot ceea ce s-a întâmplat în cazul meu(...) Îmi asum tot ce am spus și vă zic că am spus adevărul pe care eu îl știu.

Mă aflu în situația de a avea libertatea sau de a fi conduși cu toții de instituții de forță ale statului prin metode oculte

Dragi colegi, nu vă cer să fiți alături de mine, să vă asumați războiul meu. Aveți familii, aveți probleme, dar vă spun că trebuie să tragem o linie. Colegi parlamentari, vă spun azi că fiecare om are dreptul de a-și susține nevinovăția. De aceea, vă rog să încuvințați solicitările de urmărire penală pentru a lăsa justiția să-și urmeze cursul, dar, vă rog, să nu încuvințați cererile de arestare preventivă (...) Se vrea reducerea mea la tăcere! Elena Udrea trebuie să tacă. Adevărurile pe care eu le pot spune sunt periculoase pentru unii.

Stimați colegi, dosarele în care sunt implicată nu au un caracter politic, dar cred că sunteți de acord că este o situație excepțională. Cererile de arestare preventivă au venit după ce am formulat acele acuzații împotriva mea după ce am făcut denunțul împotriva domnului Coldea, nu înainte!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.