Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevă din Suceava, diagnosticată cu COVID-19. Cursurile au fost suspendate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Cursurile de pregătire pentru examenele naţionale ale Şcolii Gimnaziale ''Miron Costin'' din Suceava au fost suspendate, după ce o elevă de clasa a VIII-a a fost diagnosticată cu virusul COVID-19, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Cezar Anuţei.

Potrivit acestuia, eleva a fost confirmată cu noul coronavirus în cursul zilei de miercuri, după ce cu o zi înainte mama acesteia a fost testată pozitiv pentru COVID-19, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

Săptămâna trecută, eleva a fost la pregătirea pentru examenele de evaluare naţională împreună cu nouă colegi şi un profesor.

În prezent, colegii elevei şi profesorul de la clasă se află în izolare la domiciliu, iar Direcţia de Sănătate Publică Suceava desfăşoară o anchetă epidemiologică.

Acesta este al doilea caz de infectare cu noul coronavirus în rândul elevilor din judeţ care urmează să susţină examene naţionale în perioada următoare .

Citește și: Traian Băsescu s-a trezit cu plângere penală, după semnalul apocaliptic dat Poliției și Jandarmeriei

Primul caz a fost cel al unei adolescente din Poiana Micului, elevă în clasa a XII-a la Colegiul "Alexandru cel Bun" Gura Humorului, care a participat, alături de alţi colegi, săptămâna trecută, la cursurile de pregătire pentru Bacalaureat. Şi în acest caz, conducerea liceului a luat decizia de a suspenda orele de pregătire pentru examen.

Potrivit lui Cezar Anuţei, eleva este internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, alături de mama sa, tânăra fiind asimptomatică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.