Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii ar putea rămâne fără vacanța de vară

elevi clasa

ro, atât elevii cat si preşcolarii s-ar putea să nu mai beneficieze de mult asteptata vacanţă de vara in schimbul unui proiect de lege aflat pe rol care prevede înfiinţarea Şcolii de vară.

Şcoala de vară nu este obligatorie, însă este mult mai accesibilă pentru majoritatea  părinţilor care, pe timp de vara, nu au mai mult de 2-3 săptamani de concediu şi nu îşi pot supraveghea permanent copiii.

"Programul de şcoală cuprinde atât anul şcolar cât şi şcoala de vară, cu program special, neobligatoriu, organizată în vacanţa de vară. Programul grădiniţelor va cuprinde un program de bază, în timpul anului şcolar, şi un program special, cu plată, în timpul vacanţelor şcolare", prezintă propunerea legislativa.

" în cazul grădiniţelor, activitatea din vacanţă va trebui sa fie suportată de catre parinţii care economisesc astfel sumele plătite unor bone sau compensează plata prin posibilitatea desfăşurării neântrerupte a activitaţii profesionale", adaugă deputaţii care au iniţiat acest proiect.

Deocamdată suma pe care parinţii vor trebui s-o plătească este necunoscută, însă, după cum afirmă iniţiatorii acestui proiect, va fi una avantajoasă in condiţiile in care părinţii îsi pot continua activitatea profesională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.