Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a vor susține simularea pentru Evaluarea națională, respectiv pentru Bacalaureat, la finalul lunii martie

thecoffeelicious.com
evaluarea nationala examen

Elevii claselor a VIII-a și a XII-a vor susține simularea pentru Evaluarea națională, respectiv pentru Bacalaureat, începând cu data de 23 martie, înainte de vacanța pascală, potrivit unui ordin al Ministerului Educației publicat, marți, în Monitorul Oficial, anunță MEDIAFAX.

Conform calendarului publicat în ordinul de ministru, Simularea evaluării naționale începe pe 23 martie, cu proba de Limba și literatura română, urmată în 24 martie cu proba la Matematică. Ulterior, în 25 martie, este programată proba la Limba maternă, iar pe 3 aprilie vor fi comunicate rezultatele.

Citește și: `Băi talent: nu-ți e rușine!`Fostul ministru al Educației în guvernul Boc a jignit grav un geniu al muzicii românești

În ce privește Simularea Bacalaureatului, aceasta va debuta în 23 martie, cu proba la Limba și literatura română, iar pe 24 martie va avea loc proba scrisă obligatorie a profilului. În 25 martie, va fi organizată proba de Limba maternă, pe 26 martie elevii vor susține proba scrisă la alegere a profilului. Rezultatele vor fi publicate în data de 3 aprilie.

Fiecare inspectorat școlar va putea organiza, separat, în luna mai, o simulare cu subiect unic elaborat la nivelul județului/municipiului București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.