Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii din Botoşani ar putea să revină fizic la ore

Getty Images
elevi mască, școli

Prefectul judeţului Botoşani, Dan Nechifor, a anunţat, marţi, că elevii din municipiul reşedinţă ar putea să revină fizic la ore începând de luni, ca urmare a faptului că rata de infectare cu COVID-19 a scăzut sub un caz la 1.000 de locuitori.

Declaraţia a fost făcută după ce Direcţia de Sănătate Publică a anunţat că incidenţa cumulată în ultimele 14 la nivelul municipiului Botoşani a scăzut la 0,98 cazuri la 1.000 de locuitori, cel mai scăzut nivel din ultimele nouă luni. În acelaşi timp, rata de infectare la nivel judeţean a scăzut la 0,67 cazuri la 1.000 de locuitori, scrie Agerpres.ro.

"Vineri vom face şedinţă de CJSU (n.r.- Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă). Astăzi incidenţa în municipiul Botoşani este de 0,98. Sperăm să se păstreze până vineri, când vom avea şedinţa, iar începând de luni, toţi elevii din municipiu să meargă fizic la ore", a afirmat Nechifor.

În baza unei hotărâri adoptate săptămâna trecută de CJSU, unităţile de învăţământ din municipiul Botoşani vor funcţiona, între 5 şi 7 mai, în scenariul 2, cu prezenţa fizică a elevilor la cursuri doar a elevilor din ciclul preşcolar, primar şi a elevilor din anii terminali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.