Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii ignoră cererile lui Ciucă: CNE cere clar mărirea salariilor pentru profesori și revenirea la cursuri

miruna croitoru

Președinta Consiliului Național al Elevilor (CNE), Miruna Croitoru, spune că elevii își doresc ca greva din Educație să se încheie cât mai curând și spune că, asemenea profesorilor, elevii își pierd din ce în ce mai mult încrederea în sistem.

Este o situație care ne dezavantajează pe toți, susține Miruna Croitoru, referindu-se la greva declanșată de sindicatele din învățământul preuniversitar.

„Ne-am dori ca toată această situație să se încheie cât mai devreme, ba chiar să se încheie săptămâna aceasta, astfel încât de săptămâna viitoare să revenim la cursuri în mod normal. Această situație nu este benefică pentru nimeni. CNE mereu a susținut toate revendicările cu care sindicatele vin pentru că atunci când vorbim despre o salarizare corespunzătoare vorbim și despre o creștere a calității”, a spus Miruna Croitoru la finalul întâlnirii avute marți la Guvern.

Ea susține că elevii își pierd încrederea în sistem.

„În momentul în care sindicatele au anunțat că nu mai au încredere în sistem și că și-au pierdut încrederea, ne punem întrebarea cum mai pot elevii să aibă încredere în sistem. (...) Pe lângă că venim la școală și nu facem ore sau nu venim la școală deloc sau facem în format hibrid, greva afectează elevii din România pentru că își pierd și ei din ce în ce mai mult încrederea în sistem”, a adăugat președinta CNE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.