Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii şcolilor cu program sportiv vor face antrenamente cu restricţii

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Elevii şcolilor cu program sportiv vor face antrenamente cu restricţii. La Craiova, la Liceul Sportiv „Petrache Trişcu”, elevii şi profesorii vor trebui să poarte măşti de protecţie, anunță MEDIAFAX.

La Liceul „Petrache Trişcu” din Craiova, locul unde s-a format Ana Maria Brânză, campioana olimpică şi mondială la scrimă, anul şcolar începe în scenariul „verde”, dar cu multe necunoscute. Elevii şi antrenorii nu ştiu cum se vor antrena şi unde.

Citește și: Document-bombă! Eugen Teodorovici i-a transmis fostului premier Viorica Dăncilă că majorarea pensiilor nu e sustenabilă

Maria şi Dacian, doi dintre sportivii care se pregătesc aici pentru a face performanţă, se antrenează acum mai mult prin parcuri, dar trebuie să respecte o mulţime de reguli.

La fel de dificil este şi pentru Radu Podeanu, antrenor de scrimă. El este nevoit să poarte întotdeauna mască. Acum se antrenează cu elevii în aer liber, dar nu ştie cum va proceda când va începe anul şcolar. „O să vedem programul. Nu pot să vă spun exact cum o să facem antrenamentele, dacă o să fie ca până acum sau nu. Totul depinde de noile reglementări”, a declarat Radu Podeanu.

Va fi greu ca toţi cei aproximativ o mie de elevi să încapă în sălile de sport, spune Geri Mitroi, managerul Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu” Craiova. El ia în calcul să extindă sălile de sport, dar tot nu va fi suficient pentru ca elevii să facă performanţă.

Citește și: Scandal de proporții! USR-PLUS sare la gâtul PNL. Alianța se teme de ‘inventarul traseiștilor’ făcut de liberal

„Pentru noi, având şi sporturi de contact, este mai greu să realizăm antrenamentele specifice sporturilor. În acelaşi timp, va trebui, acolo unde este cazul şi unde vin mai mulţi copii la o grupă, să fie împărţiţi în două grupe. Şi, practic, să facă antrenamente separat. Noi mai avem nişte săli pe care le ţineam, practic, pentru depozitare echipamente şi materiale sportive, şi atunci pe acelea le vom amenaja”, a declarat Mitroi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.