Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elias Charalambous: 'Un egal ar fi fost corect. VAR nu a intervenit. Au fost nişte faulturi foarte dure'

FCSB

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, spune că schimbările făcute la pauză au funcţionat, dar şi că nu înţelege cum funcţionează VAR-ul în România, după meciul pierdut duminică, 0-1 cu Rapid.

„Nu sunt prea fericit cu acest rezultat. În prima repriză lucrurile nu au fost aşa cum le-am pregătit, nu am ţinut de minge. Dar în repriza a doua am avut ocazii cât în trei meciuri. Am avut ocazii mari la Cordea, la Coman, la Omrani, la Popescu. Dar aşa e fotbalul. Reacţia echipei a fost foarte bună, dar nu a fost destul. Un egal ar fi fost corect pentru ambele echipe. Dar vom continua pentru că avem meci cu Craiova şi trebuie să ne pregătim bine. Nu înţeleg însă cum funcţionează aici VAR-ul, pentru că ceea ce am văzut eu de pe teren a fost una, iar VAR nu a intervenit. Au fost nişte faulturi foarte dure.

Despre schimbările de la pauză ce să spun? Aţi văzut reacţia echipei, schimbările înseamnă că au fost bune, că jucătorii care au intrat şi-au făcut treaba. Însă fotbalul e făcut din greşeli, dacă ne luăm după numărul de ocazii avute, rezultatul nu e fair, dar ăsta e fotbalul!”, a declarat Elias Charalambous.

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.