Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO S-a lămurit misterul elicopterului american aterizat pe un câmp din Suceava: A plimbat 4 militari până la Constanța

elicopter suceava

Un elicopter al armatei americane a aterizat, miercuri, pe un câmp din județul Suceava! Imaginile au stârnit discuții pe rețelele de socializare, însă marele mister a fost elucidat.

Boardingpass.ro titrază că elicopterul, un Sikorsky UH-60M Blackhawk (15-20796) al Forțelor Aeriene Americane, a luat la bord patru militari și a zburat spre baza aeriană Mihail Kogălniceanu din judetul Constanța.

Citește și: VIDEO Un elicopter al armatei americane a aterizat pe un câmp, în Suceava: A preluat câțiva militari și a decolat din nou

Istoricul zborului a fost înregistrat de Flightradar24. Elicopterul a zburat din sudul României spre aeroportul din Suceava, iar mai apoi și-a continuat zborul spre localitatea Siret din județul Suceava, iar cei patru militari s-au dat jos din elicopter.

Aceștia au fost fotografiați la vama Siret, iar ulterior s-au întors pe un câmp din apropierea localității. Elicopterul american a zburat în același timp de la aeroportul din Suceava spre Siret și mai apoi și-a îndreptat direct spre Constanța, conform sursei citate, care a publicat și capturi ale zborului de pe Flightradar24.

content-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.