Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eliminarea Germaniei de la CM 2023 este considerat un 'dezastru'

frf.ro
fotbal feminin

Selecţionera naţionalei feminine de fotbal a Germaniei, Martina Voss-Tecklenburg, s-a declarat "total dezamăgită" după eliminarea echipei chiar din faza grupelor la Mondialul feminin din acest an, care are loc în Australia şi Noua Zeelandă, după rezultatul de egalitate (1-1) cu Coreea de Sud de joi, scrie DPA.

"Este un dezastru, nu ai cum să spui altfel. Staff-ul tehnic va analiza ce s-a întâmplat, ce nu a mers, în zilele următoare, acum, "la cald", nu pot face o analiză obiectivă. Este dezamăgitor, este frustrant. Una peste alta, nu ne-am făcut jocul pe care-l ştiam. Poate am fost prea precauţi la început, prea reţinuţi, apoi am încercat să forţăm lucrurile", a spus selecţionera, conform Agerpres.

Germania, vicecampioana Europei, avea nevoie de o victorie contra Coreei de Sud pentru a obţine calificarea, dar a reuşit joi doar o remiză (1-1). Asiaticele au deschis scorul prin Cho So-hyun (6), iar europencele au egalat prin Alexandra Popp (42).

Campioană mondială în 2003 şi 2007, Germania a fost eliminată pentru prima oară în faza grupelor la Cupa Mondială de fotbal feminin, ocupând locul 3 în grupa sa, după Maroc şi Columbia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.