Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elina Svitolina a câștigat Turneul Campioanelor, după ce a învins-o, în 3 seturi, pe Sloane Stephens: Ce avans mai are Simona Halep în topul mondial

Elina Svitolina

Sportiva ucraineană Elina Svitolina, locul 7 WTA, a învins-o pe americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, în finala de la Singapore, şi a câştigat Turneul Campioanelor, cel mai important trofeu al carierei sale.

Svitolina s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, în două ore şi 23 de minute, scrie news.ro.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum

Elina Svitolina a fost neînvinsă în Singapore, ea impunându-se înainte de finală în meciurile cu Petra Kvitova, Karolina Pliskova şi Caroline Wozniacki, în grupe, iar apoi în faţa sportivei Kiki Bertens, în semifinale.

Pentru Svitolina a fost prima finală de Turneul Campioanelor, competiţie la care s-a aflat la a doua participare. Anul trecut, Svitolina a jucat în grupă cu Simona Halep, Caroline Wozniacki şi Caroline Garcia şi nu a reuşit să ajungă în semifinale.

Citește și: Andreea Pora a luat foc la decizia lui Tudorel Toader de a-l demite pe Augustin Lazăr: ‘Iohannis a încearcat să bage gunoiul intern sub preș…’

Sloane Stephens s-a aflat la prima participare la Turneul Campioanelor. Şi ea era neînvinsă înaintea finalei, impunându-se în faţa sportivelor Angelique Kerber, Kiki Bertens şi Naomi Osaka în grupe şi Karolina Pliskova în semifinale.

Svitolina încheie anul pe locul 4 în clasamentul WTA, cel mai bun final de an din cariera sa.

Citește și: E oficial! Ce s-a întâmplat cu plângerea depusă de fosta soție a lui Liviu Dragnea cu privire la completul care judecă apelul în dosarul angajărilor fictive

Deşi nu a participat la Turneul Campioanelor din cauza unei accidentări, Simona Halep încheie anul 2018 pe locul I WTA, cu un avans de peste 1.000 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.