Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elisabeta Lipă, fost ministru în guvernul Cioloș și care a trecut și le la PDL, vrea să fie șefă peste sportul românesc

Radu Pop
www.agerpres.ro
Elisabeta Lipă

Elisabeta Lipă, fost ministru în guvernul lui Dacian Cioloș, care a trecut și le la PDL, vrea să fie șefă peste sportul românesc

Premierul desemnat Marcel Ciolacu a desființat Ministerul Sportului și va înființa o agenție pentru sport.

Ministerul Sportului nu va mai exista în viitorul cabinet Ciolacu, dar, în schimb, se va înființa o agenție pentru sport la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse condus de Gabriela Firea. Agenția va fi însă ăn coordonarea directă a premierului Marcel Ciolacu

Practic, ca să mușamalize faptul că în era Ciucă, Gabriela Firea n-a fost în stare într-un an și jumătate să preia patrimoniul fostului minister al Tineretului și Sportului, conducerea PSD a decis să înființeze și o agenție pentru sport la ministerul condus de Firea.

Potrivit puterea.ro, viitoare agenție pentru sport va fi condusă de consiliera PSD de București, Elisabeta „Uța” Lipă, prietena Gabrielei Firea. Aceasta a mai condus Ministerul Sportului în cabinetul Cioloș când România a obținut cea mai slabă performanță la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro din 2016.

De asemenea, „Uța” Lipă a fost mult timp comandamantul Clubului Sportiv Dinamo București ca urmare a unei cumetrii cu un lider PDL din Botoșani. Însă, ea s-a remarcat în mod deosebit prin plimbarea familei în străinătate pe bani sportului românesc cum a fost la Jocurile Olimpice de vară de la Londra și Rio de Janeiro.

Așadar, Gabriela Firea ar vrea să o impună la șefia noii agenții pentru sport pe „Uța” Lipă, pupila lui Cioloș, susținută și promovată de PDL, iar, ulterior, recuperată de PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.