Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elisabeta Lipă, optimistă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris

jurnalspiritual.eu
Elisabeta Lipă

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat, miercuri, la Gala Sportului Românesc 2023, că de la acest an are aşteptări foarte mari de la sportivii români care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

"Nu pot să am aşteptări decât la superlativ în 2024, pentru că România este plină de talent care trebuie susţinut, cultivat, încurajat. Şi aşteptăm finalele de la Jocurile Olimpice", a spus Lipă la Ateneul Român, conform Agerpres.

Ea a spus că a ales intenţionat data Gala Sportului Românesc pentru 14 februarie, pentru că iubirea pentru sport este nemărginită.

"Este un eveniment elegant şi drag mie. După cum vedeţi toate ţinutele din acest foaier sunt elegante, pentru că acest monument istoric impune o ţinută elegantă. Să fii gazdă este cel mai frumos lucru şi munca ta este răsplătită printr-un astfel de eveniment. Iar cei care vor urca pe scenă în această seară zic eu că merită tot efortul pe care îl facem pentru a li se recunoaşte meritele şi valoarea. Nu întâmplător am ales ziua de Valentine's Day, pentru că iubirea pentru sport este nemărginită", a afirmat Elisabeta Lipă.

Gala Sportului Românesc 2023 are loc la Ateneul Român cu participarea mai multor sportivi, dar şi foste glorii ale sportului românesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.