Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elisabeta Lipă: Suntem alături de Simona Halep, dar din păcate nu avem cum să o ajutăm

jurnalspiritual.eu
Elisabeta Lipă

Preşedinta Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că Simona Halep nu are în acest moment altă variantă decât cea de a aştepta decizia în cazul său de dopaj. Ea nu crede că unui sportiv la un nivel atât de înalt îi poate “trece prin cap” să se dopeze, având în vedere faptul că ei sunt supuşi des testelor antidoping, potrivit news.ro.

“Nu are altă variantă, soarta ei nu mai depinde de ea, stă în mâna aceste agenţii care chiar nu înţeleg de ce întârzie atâta. A avut timp la dispoziţe să spună da sau nu. M-am întâlnit cu Simona acum aproape nicio lună, când am revenit de la Paris. Suntem alături de ea toţi cei care ştim ce înseamnă sportul de performanţă, dar din păcate un avem cum să o ajutăm”, a spus Lipă.

Fosta sportivă a menţionat că îi este foarte greu să se pronunţe în acest caz. “Numai ea ştie. Şi colectivul ei medical. Îmi este foarte greu să cred că... să ajungă la un nivel atât de mare şi să folosească nişte substanţe care nu ştiu cât te pot ajuta... Nu pot să cred să-ţi treacă măcar prin cap să foloseşti aşa ceva la acest nivel. Sunt foarte multe controale, de controale n-ai cum să scapi. Sportivii parcă zici că sunt nişte infractori care au greşit cu ceva, li se bate la uşă la 6 dimineeaţa ca să fie controlaţi”.

Simona Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Ea aşteaptă în continuare o decizie a forurilor internaţionale din tenis privind situaţia sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.